Mellan allt elände och krämpor så kommer det allt lite ljuspunkter i ens liv.
För ett bra tag sedan så skrev jag att det förhoppningsvis kommer att ske tre positiva förändringar i vårat liv. Punkt 1 och 2 sket sig denna gången men i tisdags så blev det klart att punkt 3 kommer att ske. Och vad detta är får ni vänta lite till innan ni får veta =). 1 av 3 var väl inte allt för illa ;)
Sedan har jag blivit tillfrågad ang att bli gudmor tíll Alex och Jennies lilla pojk som ska födas nu i mars.
Självkart tackade jag ja =) Men det kommer att bli så mycket snack om folk runt omkring. Speciellt ifrån Alex familj och Jims mamma. Jag är ju ett ex till Alex =). Men det bevisar bara att ex kan förbli otroligt bra vänner efter att man har gått isär =) Jag skulle ge vad som helst för att få se Alex mammas min när dem berättar att jag ska bli gudmor. Man skulle vara en liten fluga ibland =) Eller se hennes min när jag och mamma vandrar in i kyrkan. Ja mamma är oxå bjuden då hon och Alex oxå står varandra nära. Nu pratar vi om en människa som förbjöd mig att umgås med Alex efter vi hade gått isär. En mamma som sitter i kyrkan när hennes son gifter sig och gör allt för att förstöra bröllopet. En människa som måste klanka ner på andra för att må bra själv. Just därför kommer det bli så roligt att få förstöra hennes liv lite grann =)
Sedan älskar jag ju självklart Jennie oxå. Vi har ju vetat vem varandra är enda sedan Dingle tiden då hon gick i Alex klass men aldrig riktigt umgåts. Men vi har aldrig tyckt illa om varandra. Är så glad att Alex och Jennie har hittat varandra och är så glad över att ha fått Jennie i mitt liv.
Sedan bara för att att jag kan klaga lite oxå slå tycker jag att det får bli varmare nu och att Isen försvinner ifrån backen så man kan börja ta sina långa promenader igen. Vi alla sak
 
Snart här hemma ska det bli lite förändring när det kommer till våran inredning.
Igår var vi på sängjätten och köpte ny säng. Väntar nu på att få den hemlevererad. Ska bli så skönt att få en säng som man kan sova i utan att få mer ont än vad man hade när man gick och la sig.
Sedan idag var vi på Jysk och köpte köksbord, stolar, sängbord, byrå, mattor och lampor oxå detta på hemleverans.... Denna jävla säljare på jysk tyckte jag inte om. Hon var väldigt kort i tonen och inte alls speciellt trevlig. När vi sa att vi ville ha hemleverans så sa hon att om det fanns bommar så var vi tvungna att ha nyckel och sedan så skulle vi vara beredda att hjälpa till att bära.... Vadå bära säger jag. Det är ju hemleverans och då ska det sättas utanför dörren... Då fick jag till svar att det skulle kosta extra då dem var tvungna isåfall att skicka med en extra gubbe så vi slapp bära.... Hmmm valde att ta hemleveransen under onsdagen för då är Jim hemma som kan hjälpa till och bära.... När vi väl kommer hem och vi tittar lite noggrannare på kvittot så ser vi att våran adress är inte den som står på kvittot. Det står nåt helt annat inte en bokstav rätt. Så det var ju bara att ringa till Jysk och be dem ändra adressen. Så nu har jag väl inte så jävla höga förhoppningar om att vi kommer få allt detta på onsdag utan nåt krångel.
Tackar vet jag sängjätten. Där var det gratis hemkörning och dem bär även in sängarna och monterar dem på plats. Försäljaren sa att fjäskar jag lite grann med gubbarna så kan dem säkert bädda åt mig oxå ;) Det ska inte behövas men det är det jag kallar riktig service. Sängarna kan ta upp till två veckor innan det kommer men som jag längtar...
Jag och Tira tränar på och det går framåt. Nu börjar vi få in kommandot backa och det känns så underbart. Mitt mål är ju att blir Cirtap´s mästare i rallylydnad till sommarträffen ;) Är så stolt över m

GRK

2/10/2013

0 Comments

 
Nu var det längesedan jag skrev här....
Igår var jag och Izor tillsammans med Lotta och Leffe på GRK i Mölndal. Det var så roligt att äntligen få ställa igen då det var evigheter sedan och träffa alla goa kattmänniskor. Komma bort lite från sin vardag.
Izor fick sitt cert och har nu "bara" 7 cert kvar till grand. Vi hade en ny domare som jag tyckte var väldigt bra. Sedan var det ju ett stort plus att domaren tyckte väldigt bra om Izor trots att han påpekade att Izor hade lite kort päls för dagen ;) Haha det visste jag ju inte =). Leffe fick sitt cert oxå och har nu bara ett kvar till att bli supreme och det hoppas vi på att han blir när han åkter till Malmö =)
Idag var jag mamma och Jim på Ikea och handlade nya tallrikar,glas,m.m till köket och även nya sängkläder och fönsterlampor till vardagsrummet så slipper det att alltid vara så mörkt där. Känns skönt att kunna förnya sig lite...
Idag så åkte även Frodo Lotta in till Östra för att bli igångsatt. Hon har gått över 15 dagar så idag kl 8 på morgonen hade hon fått tid. Nu håller vi alla tummar och tår att allt går vägen och att allt går så smidigt som möjligt så både mamma och lilla Adam får det så bra som möjligt.
Ny flik finns