Blandade känslor idag,
Dem ringde ifrån företaget som körde ut våra utemöbler som vi beställde ifrån bauhaus. Chaffisen hade lite svårt att hitta så jag mötte han i vändhållplatsen. När vi kom till gångtrapporna som man är tvungen att gå nerför för att komma till oss. Han stannade vid trapporna och sa att deras företag inte fixar gångtrappor. Va?!! utbrast jag. Jag som satt och läste igenom allt innan jag beställde och där står det ingenting om trappor. Ni levererar till dörren om det inte är en port med portkod. Ovanför trappan finns verken dörr eller kod. Ledsan sa han men vårat företag är väldigt dåliga på att infomera våra kunder vad som gäller så lycka till sa han och vände på klacken och gick. Här stod jag med en hel pall med trädgårds möbler. 2 fotöljer 1 soffa 1 bord, 2 badenbaden stolar och 1 dynbox. Detta skulle jag få hem med en arm, Gubben jobbade ju så han kunde jag inte ringa. De två stolarna och dynboxen gick väl ganska bra att bära hem men resten. Det var i en enda stor kartong och vägde ton. Jag fick lägga kartongen ner och dra den ner från trappan. När den väl var nere ifrån trappan så fick jag på den på säckkärran och körde in den i lgh. Allt detta krävde ju givetvis två armar. Svätten bara rann av mig och smärtan var näst intill ohållbar. Har fortfarande så jävla ont och känner mig helt drogad av alla tabletter just nu. Sedan fick jag även mitt 40 m långa nät jag hade beställt. Så nu vill jag verkligen flytta så man kan fixa med allt, Så jag kan näta in den stora terassen så katterna har en valmöjlighet att gå ut. Så är superglad att jag har fått allt jag ville ha men är superbesviken på företaget. Tycker jag kunde fått hjälp med att bära ner sakerna.
Nu ska jag gå och dö en stund till.
 
Blev väldigt förvånad igår när mamma tackade för blommorna. Var ju tvungen att ringa upp henne och fråga henne ifall hon verkligen hade fått blommorna. Ja sa hon. Vad knäppt tyckte jag då dem inte har leverans på söndagar. Mamma sa att det stod att dem skulle levereras på måndag men hon hade fått dem idag. Dem kanske hade extra leveranser eftersom det var mors dag. Ska ju inte klaga att det blev fel då det inte kunde bli mer mitt i prick. Blev bara väldigt förvånad.
I morse väckte Izor och Kalle mig vid kvart i sex genom att leka med en papperskasse som dem hade lyckas få tag i. Denna kasse stog inne i Andreas rum och innehöll presenterna till 1 års barnen nästa helg.
Katterna hade lyckats att välta denna kasse och fått ut alla leksaker. En papperskasse låter extremt mycket när det är tyst i resten av lgh. Kan ju säga att dessa två katter var väldigt billiga för stunden. Som tur är har jag Gustav på min sida. Han bestämde sig för att sova på kassen så Izor och Kalle fick snällt göra något annat.
När jag endå var uppe så bestämde jag mig att det skulle vara städ dag och det var skönt att få göra det mesta innan det blev för varmt.
Jag började med att ta in fodertunnorna i badrummet för att göra rent dessa. Tira som inte går i närheten av badrummet annars släppte inte tunnorna ur sikte. Hon stod där tålamodigt och bara blängde. Jag kunde ju faktiskt försvinna med tunnorna. Min hund är absolut inget matvrak =)
Nu är det inte alls långt kvar till flytten. För varjde dag som går så känns denna lgh mindre och mindre, Bara för jag vet hur jävligt bra vi kommer att få det i den
 
Igår var det toppen väder så jag gubben och vovvarna gick upp till sjön en sväng. Hundarna tyckte det var toppen att få bada. Det märks inte att Tira har hatat vatten innan. Kommer aldrig glömma dagen före midsommar förra året när hon väl dök i och kom på att vattnet inte hoppade upp och bet henne i rumpan. Dock badar hon bara ifall hon får apportera och då flyger hon i så det skvätter överallt. Det gör mig absolut inget att stå att kasta tennisboll som vi hade med oss igår för det är så otroligt bra motion för henne.
Självklart hade vi en tennisboll till Frodo också. Han älskar också att apportera. Så när vi väl kom hem så var alla nöjda och glada.
Idag har vi varit i Lerum ett par timmar då Andreas konfimerade sig idag. Det är bara att inse att han börjar bli stor våran lilla pojk =) Så nu har jag fruktansvärt ont i axeln men det har absolut varit värt det för det är inte allt för ofta vi kan ta oss ut till Andreas när det är något speciellt.
Idag är det även Jims födelsedag och det kanske inte var det ultimata att fira sin födelsedag i en kyrka då ingen av oss är troende. Men vad gör man inte för sina barn.
Det är ju även mors dag idag och jag och Fredrik har ju världens bästa mamma så imon kommer hon få ett blommogram och chocklad av oss. Det är synd att dem inte har utkörning på söndagar men man kan inte få allt här i livet =) Så trots våra krämpor så har helgen varit kanon. Bjuder på en bild på våran lilla pojk.
 
Som vanligt när pengarna kommer in är det att dem kom dem sågs och dem försvann. Men denna månaden får jag väl skylla mig lite själv. För nu är det ju så att det inte alls är långt kvar tills vi flyttar och då vill vi ju verkligen starta om från ruta ett och glömma allt tråkigt som har varit. Nu räknas det dagar innan lasset går. Iallafall igår beställde jag nya utemöbler till terrassen då vi nu kan ha lite extra snygga då vi kommer så högt upp. Det var rea på dem med 2000 kr billigare än vanligt. Så för bord, två fotöljer, en liten soffa, två badenbaden stolar och en gömma för alla dynor betalade jag "bara" 3900 kr för och så får vi det hemlevererat till dörren med fri frakt. Kände att jag gjorde ett litet kap där. Iallafall att vi äntligen kunde unna oss någonting själva. Sedan beställde jag även nät så vi kan bygga kattburen så katterna äntligen får gå ut om dem nu vågar då dem avskyr när jag tvingar ut dem i sele. Iallafall att man kan öppna ett fönster och vädra kommer ju bli himmelriket. Då vi just nu bara har ett fönster som går och öppna ca 10 cm just nu, Så vi har det ju varmare än en orm i sitt terrarium just nu. Även att hundarna kan gå ut och lägga sig ifall dem vill.
Idag har jag varit en sväng ner till Angered och handlat födelsedagspresenter till två små pojkar som fyller 1 år. Detta är Jims systras barn och de ska bli kanon kul att träffa barnen för vi har inte gjort det än. Så bra kontakt har vi.... Dem ska slå ihop kalaset och ha det i Lövkojan där jag och Jim gifte oss. Skönt att man har nära hem så man kan rymma när armen börjar spöka allt för mycket.
Sedan har jag fxat present till Andreas konfirmation. Varit på apoteket och fyllt på medicinskåpet. Fyllt på busskortet så man kan ta sig någonstans. Även varit hos gubben och lämnat lite medicin.
Jag i ett nötskal kom ju givetvis på att jag även skulle lämnat in mitt sjukintyg till chefen som sitter nere i Angered. Så det blir ju bara att åka ner till Angered igen. Visste väl att det var meningen att jag skulle fylla på busskortet idag =) Sedan är det även beställt kattsand som kommer på måndag. Så nu är vi lika fattiga som vanligt men just nu så känns det så otroligt bra och bättre kommer det bli när vi får flyttat dit och fixat allt.

Izor

5/23/2012

0 Comments

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är Izors 2 års dag hurra hurra hurra.
Tänk att det redan har gått 2 år sedan denna underbara katt stal mitt hjärta bara ett par dagar gammal.
Är så otroligt glad över denna lilla terrorist som förgyller min vardag. Det tog ca 10 år för mig att hitta min röda katt som hade just "det". Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Jag är så lyckligt kär i denna lilla pojk <3
Glömde skriva att helgen som var när vi var på kattutställning fick jag äntligen träffat Monica och Nicklas igen och deras två småttingar som jag inte hade träffat innan. Det var många år sedan vi träffades sist och jag hoppas innerligt att det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen då vi har haft så roligt tillsammans <3

Sedan för att klaga lite så är jag så otroligt trött på min arm just nu. Den tog så mycket stryk i helgen och det vägrar att ge med sig. Jag klarar inte äns av att dela min mat just nu. Gör ont hela armen, axel, skuldran och hela vänster sida av ryggen. Måste hinna bli bra innan helgen så jag klarar av att följa med till Lerum och se när Andreas tar konfimationen. Måste måste måste bli bra så enkelt är det.

Sedan har vi äntligen fått den underbara sommarvädret. Det gör mig oxå tokigt att jag och vovvarna inte kan vara ute längre stunder och njuta av det fina vädret pga av axeln.

Vi var i hundgården en stund på dagen och fick äntligen träffa Frodos f.d ägare Lotta och hennes underbara dotter Amina som nu har kommit hem till Sverige igen efter en månad i USA. Vilket häftigt äventyr dem har varit med om och vad mycket Amina har hunnit växa på denna månad. Det hade varit superkul att få åka till USA någon gång i livet. Drömma kan man ju alltid göra =)
 
Vilken helg det har varit. Super kul och super nöjd efter denna helg på spinneriets utställning.
Lördagen kom och jag och Izor hade Hannah Jensen till domare. En av mina favorit domare. Det gick kanon. Izor blev ex 1 och Premier. Lyckan var gjord. Jag fick det jag kom för. Sedan var det dags för BIV och Izor blev 2.a av 4.a. Det var Izors pappa Leffe som snodde Biven. Men vad gör det. Det är ju familj och vi fick det vi kom för. Sedan var det söndag och Izor fick sin ex1 och sitt Capib. Så överlycklig över detta. Sedan var det dags för biven och pappa Leffe tog det igen. Han har lite bättre profil än Izor men Izor har bättre kropp. Så jag och Lotta har sagt det att vi får ta Izors kropp och Leffes profil så har vi den perfekta Katten =) Super glad för Lotta och Leffe.
Sedan var det Herren på täppan och en klubb kompis hade med sig lite kläder som jag och Izor fick låna. Det var första och sista gången jag tar på han några kläder. Men tröjan var super snygg. Svart med döskallar på. Det är ju väldigt tur att jag har en sådan där dum snäll katt, Han accepterar allt men en blick säger mer än tusen ord. Stackars stackars mattes prins =)
Så ont jag har nu efter denna lilla lek. Jag skriker snart men jag kan ligga ikväll och imon. Säger att smärtan är ok efter denna underbara helg =)
När vi kom hem så gick jag och la mig en stund och både Tira och Kalle hade tagit plats i sängen innan jag lagt mig till rätta. Så mysigt att vara saknad <3
 
Äntligen är det dags att börja blogga igen. Kan ju säga att det har kliat i fingrarna under denna tid jag har varit borta. En hel del har hänt under denna tid som har varit och jag ska försöka komma ihåg allt.

Vi har sagt upp denna lgh och skrivit kontrakt på den nya. Det är 1,5 mån kvar till flytt och behöver jag säga att vi längtar. Tänk om man kunde få slänga ut hon som bor där nu och flytta in.

Vi har fått tillbaka lite grann på försäkringen och det räckte till en ny tv och två laptop. Så vi får väl vara nöjda med det. Jag är extra nöjd för min dator är rosa =)

Sedan har jag varit på sians och hon som höll i det hela var så otroligt duktig. Jag fick träffa pappa och morfar. Kan ju säga att hon prickade in dessa två till punkt och pricka. Både i sätt och i utseende. Det som
betydde mest var att jag fick ett avslut med pappa. Få reda på att allt är glömt och förlåtet. 11 år av ångest. 11 år av sorg. 11 år av minnet hur vi slutade med varandra. 11 år av känslan av att jag aldrig hann säga hur
mycket jag älskar han. Känns väldigt skönt att min själ äntligen har fått lugn och ro. 11 år är lång tid och under denna tid så hinner själen mögla och frätas sönder till något mörkt. Så att sakta men säkert bli av med detta känns kanon.

Vad som har hänt mer är att Tira började löpa och för att vara en typisk Andersson som alltid gör livet lite krångligt för sig så började hon löpa på den mest olämpligaste dagen detta året så det är bara att snällt vänta till nästa löp som är beräknad till årsskiftet. Tira har även hunnit fylla tre år. Mattes lilla prinsessa har hunnit bli stora tösen. Tänk vad tiden går snabbt.

Sist men inte minst så har jag varit på möte tillsammans med arbetsförmedlingen och FK. Vad som sas på detta mötet är ungefär samma som sas på de andra två mötena som har varit. Det som var nytt är att arbetsförmedlingen vill att jag typ ska läsa någon liten kurs. Typ data för att komma ut lite grann men inte göra någonting som är ansträngande. Detta känns helt ok då en data kurs är säkert bra att ha. Vi ska på ett studiebesök på denna skola någon gång i framtiden som jag blir kallad till och sedan efter det får vi se vad som händer. Sedan fick jag även en ”kod” inskriven på arbetsförmedlingen och denna kod står för att jag är funktionshindrad och inte kan ta vilket jobb som helst. Detta är ju både positivt och negativt. Men mest positivt känns det just nu i alla fall. 

Just nu sitter jag och försöker få ihop hur denna sida fungerar och vankar fram och tillbaka i lgh då jag får
fruktansvärt ont av att bara sitta. Folk hade nog kallat mig lite knäpp ifall dem hade sätt mig nu men vad gör det =)