Igår fick Chatney och Kalle sina efterlängtade bebbar. 4 underverk blev det 2 honor och två hanar. Allt gick jättebra både mamma och bebbar mår bra och ingen var döfödd. Efter ett dygn har vi fått besked om vikt och vad Kristina tror att dem är för färg. Svarttigré hona 140 gram. Svartsköldpaddtigré-vit hona 140 gram. Röd (eller cremé) tabby hane 150 gram. Cremé(tigré) hane 130 gram. Självklart kommer bilder att läggas upp här så fort jag får några ;) När bebbarna är runt 5-6 veckor ska jag försöka åka och hälsa på dem och då blir det bildbomb =) Kalle Chutney kullen finns hos Nattjaktens skogkatter http://www.wallesten.se/ 
Vi har även fått besked om att Mimmi är dräktig och vi väntar ytterligare en Kalle kull i slutet av Augusti. Denna kull kommer att finnas hos http://www.winsneswilda.weebly.com
Den 25 juli har vi tid hos veterinären för Kalle och Tira. Vi har valt att chipkastrera Kalle för att han förhoppningsvis ska gå upp lite i vikt och sluta sjunga opera här hemma. Anser även att dessa två kullar räcker för honom för detta år. Tira ska ögonlysas igen inför parningen.
 
Vad ska vi göra med dig Tira =) Varför kan du inte börja löpa snart så vi kan få det ur världen. Så vi kan börja träna på riktigt igen utan att matte får stanna och räkna till tio många gånger om. Det kliar så i fingrarna att gå ut och köra riktiga träningspass igen. Tur i oturen så är hit det kommandot som sitter starkast hos dig nu.
Häromdagen så var jag och Andreas tillsammans med hundarna uppe vi sjön. Det små dugga lite ute så jag tog förgivet att det inte skulle vara så mycket folk ute så hundarna fick självklart vara lösa och springa av sig. Självklart hade dem varsin tennisboll och självklart fick dem bada oxå. Livet kändes så underbart och bara vara. Roligt att få gå och prata med Andreas lite allt mellan himmel och jord. 
Helt plötsligt så står det en rottisblandning i koppel mitt framför oss. Värken jag eller Andreas hade sätt honom. Jag ropade tillbaka Tira och hon vände på en 25 öring med tennisbollen i munnen och kom tillbaka. Andreas höll koll på Frodo. Men måste jag säga att jag blev så otroligt stolt över min prinsessa. Hon kan när det väl gäller =) Och hon är bara min min älskade vän för livet. Mitt liv hade varit så tråkigt utan dig <3
Iallafall. Matten till rottisen tror jag blev lite imponerad av oss för hon frågade om hundarna var gamla. 4 och 12 svarade jag. Jaha min är bara 1,5 så jag kan inte ha honom lös än.... Nähä tänkte jag och så gick vi vidare.
1,5 timme senare staplade vi alla fyra in genom dörren. Alla nöjda och glada. Vi fick ut väldigt mycket av den promenaden allesammans.
I lördags var jag och Jim på Jysk och köpte säng till Andreas nu när han ska bo här så måste han ha en riktig säng. Sedan kom vi fram till att vi ska sätta Andreas på samma moppekurs som vi gick så han kan ta moppen till skolan sedan när han börjar efter sommaren om allt går vägen. Andreas är så duktig han har redan börjat plugga teori och tar detta på största allvar. Så imon ska han och jag åka till en bilskola så han får titta synen och ansöka om lämpet. Känns så skönt att kunna göra nåt för honom ibland som han har nytta av. Sedan har även Jims andra son Freddan planer på att komma hit nu i Juli ifrån Norge. Jag hoppas så att han hittar en lucka och kan ta sig hit. Vi saknar honom så. Har ju inte sätt honom sedan bröllopet.
Fotade katterna idag och testade nya bakgrunden för första gången. Gustav fick inte vara med då han fortfarande inte ser helt ok ut i ansiktet. Han är så mycket bättre men det syns fortfarande att han har varit skadad. Så han låg i fotöljen ute på terrassen och sola sig så länge. Tror han tycke det var trevligare än att behöva leka fotomodell =) Bjuder självklart på lite bilder.
Igår var det även en vecka kvar till Chutney ska få Kalle bebbar. Så nu väntar vi spänt på att höra nåt ifrån Kristina =)
 
En av dem nya medicinerna jag fick ifrån läkaren reagerade kroppen käpprätt åt helvete. Jag spydde som en stucken gris. Kunde inte sova, Svettades som bara den var alldeles yr i skallen m.m. Trodde jag skulle dö. Valde att inte fortsätta med dessa tabletter då jag ansåg att jag mådde bättre utan dem. Är tillräckligt mycket sängliggande ändå behöver inte hjälp med att bli sämre. Men som vanligt så vet ju folk så jävla mycket bättre om mig än vad jag vet och är på och pikar att det blir sämre innan det blir bättre. Ja jag har hört det. Ni behöver inte säga det fler än än gång. Tror ni psyket blir bättre av att ni pikar hela jävla tiden?... Lätt att stå utanför och peka med fingret. Men som vanligt så ska jag göra alla jävla människor till viljes utan mig själv och börja med dessa jävla piller igen. Så hoppas jag alla blir nöjda och glada så vill jag inte höra ett enda jävla ord till.... Trodde att det var meningen att JAG skulle må bättre inte att alla andra skulle må bättre av att jag stoppar i mig en jävla massor av piller..... BLÄÄÄ just nu. Hade varit tacksamt ifall jag nån gång kunde få en egen vilja och kanske börja jobba på att bli bättre än att ha folk som trycker ner en och talar om hur jävla fel man gör hela tiden. Gör jag fel när jag försöker må bättre?... Tydligen gör jag som alla andra vill att jag ska göra och mår sämre själv av det så anser folk att jag gör rätt för då äter jag piller?... Vad är viktigast.... I folks ögon tydligen till att behaga andra. Struntar fullständigt i hur folk reagerar när dem läser här. Känner man sig träffad ja synd för dem.....
Iallafall vaknade igår morse och fick se Gustav. Hans nos var alldeles blodig och det rann vätska ifrån näsborrarna. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Det gjorde så ont att se min älskade prins. Vad hade hänt? Satt i telefon 1,5 timme till olika veterinärer för att försöka få en tid. Inte ens Blå stjärnan hade någon tid. Jo dem hade akut tider men att åka in och sätta sig där och inte veta när man får komma in nej tack. Alla jag prata med frågade hur allmänt tillståndet var på honom om han var trött. Hmm Gustav kan ju inte bli slöare än vad han redan är... Iallafall. Fick tid kl 15 på Mölndals veterinärstation. Tog med mig Bullen oxå då jag har tyckt att det samlas onaturligt mycket skit i ena ögonvrån på honom. Tänkte att jag överreagerade då han gick igenom veterinärbesiktningen U:A samma dag vi hämtade hem honom och han har haft det hela tiden men kände att jag endå ville titta upp det när vi endå skulle iväg... Fick träffa en helt underbar veterinär och han konstaterade att det inte var nån fara med honom det såg värre ut än vad det var. Han fick lite medicin som han ska gå på i tio dagar. Sedan var det dags för Bullen. Det visade sig att han hade en infektion på ena sidan av halsen som orsakade skiten i ögonvrån. Jaha där ser man det var ju tur att vi åkte in då. Så han fick oxå  medicin pasta och ögondroppar i tio dagar han med. Nu har jag fått avreagerat mig och ska nu hoppa i säng tillsammans med mina älskade djur som älskar mig för den jag är utan att dömma mig. Vad vore livet utan er. Inte värt att leva iallafall. Kan med rent samvete säga att jag älskar mina djur mer än vad jag älskar dem flesta människor....