Ätligen säger jag till massvis av saker just nu. Bloggen har strulat ett par dagar och nu ville den äntligen fungera.
Sedan så har vi äntligen kommit bort till våran nya lgh och det känns så jäkla skönt. Vill tacka alla som har hjälpt oss med flytt och städ. Den mesta hjälpen fick vi av mitt gamla ex. Vi har alltid varit vänner men glidit ifrån varandra lite. Så vilken positiv överraskning det blev när han hjälpte till och mest av alla oxå.Det värmer så otroligt mycket när man får lite hjälp från oväntat håll. Andreas har varit och är hos oss. Han har sprungit som en galning mellan lgh och burit saker. Sedan har han hjälpt till att packa upp massa saker och tagit hundarna. Han är min stora idol just nu. Han är guld värd. Vi har ju fortfarande massa lådor att packa upp men det får ta en liten tid med våra krämpor. Sedan har Hasse ifrån Husse varit här och lämnat hundmat. Det är oxå guld värt att man får maten hemlevererat så man själv slipper bära på det.
Igår hade vi en liten grillning på våran underbara terrass för alla som hade hjälpt oss och det blev en riktigt lyckad kväll.
Denna dag började med att jag hade tid hos läkaren för att förnya mitt sjukintyg. Denna gången sjukskrev hon mig till okt och det känns otroligt skönt att slippa springa till läkaren varannan månad för nytt intyg. Nu kan jag glömma av det. Sedan har resten av dagen gått åt till att näta in terrassen så dörren kan stå öppen och både hundarna och katterna kan komma och gå som dem vill. Hundarna tycker att det är jätte mysigt att få vara med medans katterna fortfarande är lite skepptiska. Dem är med ute och checkar av läget lite. Det ska väl förhoppningsvis inte dröja allt för länge för dem att slappna av och vara med. Vill tacka min underbara gubbe och återligen Andreas som hjälpte till/gjorde det mesta med innätningen. Lite bilder var jag ju självklart tvungen att ta. Bjuder på ett par här nere. Nu blir det grillning igen =)
 
När posten kom idag kom äntligen räkningen på nätet som jag ska ha att näta in terrassen med. Öppnar räkningen och ser att det är en påminnelse på nätet då det är 50 kr extra. Blev super irriterad då jag inte har fått någon räkning innan. Orkar inte bråka ang 50 kr då axeln gör sig påmind så smärtan tar över ork och lust. Betalade den räkningen och några andra så man slipper tänka på dem mer. Vet iallafall att jag inte ska beställa mer saker därifrån.  Villaprodukter.se ifall någon är intresserad. Det var första och sista gången jag beställde därifrån.
Nu är det nära till flytten och det kommer bli så bra när allt är klart. Jag och mamma ska ska åka och storhandla på tisdag kväll då vi äntligen får en stor kyl och frys som vi kan fylla upp med mat. Sedan har mamma varit på rusta och köpt en paviljong till oss som hon tyckte skulle passa på våran terrass tillsammans med våra nya snygga utemöbler. Är så glad att jag har just min mamma som mamma då hon alltid ställer upp när hon kan och alltid gör det lilla extra för en. Jag älskar min mamma så otroligt mycket och önskar henne all lycka i världen.
Sedan har vi väl fått en liten tråkig nyhet. Jims son Freddan skulle ju komma ner till oss den 4 juli. Bara det att hon som skulle hoppa in för honom på jobbet har fått förhinder. Freddans chef hade sagt att du är kökschef så det är ditt jobb att fixa en ny person eller så får du stanna kvar.
Hoppas innerligt att han hittar någon ny så han kan komma hit en sväng. Har ju inte träffat att sedan bröllopet -09 det är tre år. Så nu håller vi alla tummar och tår att allt ska
 
Tjohoo denna dag har bara blivit bättre och bättre. Att armen är åt fanders idag bryr jag mig inte om.
Dagen började med att Jim fick ett sms där det stod att hon som bor i våran nya lgh flyger till Tyskland på tisdag kväll och då får vi nyckeln. Så onsdag förmiddag går stora flyttlasset. Känns toppen att få nyckeln ett par dagar innan så slipper vi stressa med flytten.
På små rosa moln stoppade jag lurarna i öronen och tog en sväng tll skogs med vovvarna. Sedan när jag kom hem så hade posten kommit och vad som kom där gjorde mig väldigt glad. Kan tyvärr inte tala om vad det är men det kunde inte kommit lämpligare.
Iallafall nu när man har ett säkert datum att gå efter så imon blir det att packa på allvar =)
Hoppas att morgondagen flyter på lika smidigt som denna dag. Det händer inte ofta så man får
 
Dagen började lite knäppt och jag blev på uruselt humör. Ville inte alls vara kvar hemma och bestämde mig för att stoppa lurarna i öronen och dra till skogs med vovvarna. Kände att jag var tvungen att rensa tankarna lite och det finns inget bättre ställe att göra det på än skogen där allt är så fridfullt. Det var ju bara det att jag tydligen inte alls var ensam med tanken om en promenix. Stötte på alla möjliga konstiga människor och hundar. Denna väg i vanliga fall kanske man springer på en och annan pinnspringare. Frodo är ju alltid lös eftersom han aldrig gör en fluga förnär men han blir ju alltid inkallad till fotläge när vi får möte och koppland när vi möter en annan hund för att visa respekt även om han bara har koppel dem två stegen vi har möte så anser jag att man ska göra det. Hur mycket man än litar på sin hund så vet inte den mötande hur ens hund är. Jag blir super irriterad när vi får hundmöten på en liten väg och dem vägrar koppla hunden. Ännu mindre ropa in hunden och tar för givet att deras hund bara ska gå förbi. Hur fasiken kan jag veta det att hunden inte vill hoppa på mina hundar. Iallafall det var så mycket folk på denna promenix så efter en kort stund så fick Frodo oxå gå kopplad hela vägen för jag tröttnade på att behöva kalla in han hela tiden och han tyckte nog matte var super knäpp =)  Iallafall efter halva vägen så började armen göra så förbannat ont. Lyckat det var ju bara att gilla läget. Spelade ingen roll vilket håll jag skulle gå det var ju lika långt hem oavsätt vilken väg jag valde. 1,5 timme senare så var vi iallafall hemma igen och vi alla tre var nog kanska nöjda av att få komma ut en svång även om den nog inte riktigt blev som vi hade tänkt. Väl hemma så har bara kl sprungit iväg. Vet inte vart tiden tog vägen och jag har inte gjort ett dugg mer idag förutom en liten sväng på em med vovvarna. Nu är det kväll och snart dags för vovvarna igen.... Jaja bara vänta och
 
Ibland blir jag bara så ledsen eller orkeslös på personer i min närhet. Andreas ringde i söndags kväll och frågade ifall vi kunde fixa bil till den 13 juli till Landvetter för Andreas då han ska till språkresa till Malta i två veckor. Problemet är bara att hans mamma har nu kommit på att hon är i Danmark denna dag. Självklart ordnar vi det på ett eller annat sätt tyckte jag och sa att vi ringer när vi har löst detta.
Jim kommer in med hundarna och jag berättar detta och sa att du får ringa Sven och fråga. Sven är ju tillsammans med Jims mamma så det är hans "familj". Tror du han har gjort det än... Nä varför inte??? Han tycker inte om att prata i telefon. Det är jobbig. Självklart skulle jag kunna ringa och fixa detta på två röda men jag känner det är en princip sak. Jag håller i alla trådar och fixar och donar så allt ska funka. Kryper ibland på mina bara knän för att alla ska vara nöjda och glada oavsätt vad det handlar om. Handlar det om att det ska städas här hemma, påminna gubben om att han ska ta sin medicin eller att försöka få ihop det med ekonomin. Även när det kommer till kontakten med hans barn och deras mammor. Jag orkar inte hur länge som helst. Hur svårt kan det vara att ringa ett samtal. Hur svårt kan det vara att se att det behöver dammsugas eller skrubba toaletten. Känner mig som en jävla morsa ibland men jag får knappt något gehör nån gång. Och till slut är det jag som fixar iallafall för att det ska bli gjort. Påminner jag eller tjatar som det heter mer än ett par gånger så får jag bara tillbaka sura miner och är du nöjd nu, Nä jag är inte nöjd vad händer med eget insiativ. Du är en vuxen människa inte en jävla liten snorunge som jag ska springa runt och hålla i handen. Visst middagen är du jävligt duktig på att göra och jag älskar din mat men allt runt omkring. Så denna gången ska jag inte göra ett smack luta mig tillbaka och ses när det görs. Låt mig tippa dag innan Andreas ska åka. Bara så jävla synd när barnen kommer i kläm bara för man är lat, Du var faktiskt med och gjorde dem...... Så nu har jag fått ur mig det oxå.... Andas och ta det lugnt. Vad har hänt mer.... Vi har slängt ut Andreas säng då den inte var av bästa kvalite längre och den ska inte bort till nästa lgh. Vi har varit på jysk och köpt en hög och bred luftmadrass med inbyggd pump. Jysk hade rea på detta och vi tänkte att det skulle bli perfekt till dem gångerna Andreas kommer på besök då han nu tyvärr inte får ett eget rum och vi inte har plats med en säng stående hela tiden. Så detta blir den bästa lösningen.
Andreas rum har vi nu fyllt med flyttkartonger och massa "småsaker" som ligger på allt så länge tills man hittar något bättre att stoppa det i. Katterna har superkul när dem klättrar och leker.  Dock har jag ju världens klantigaste katt Izor så jag bara väntar på att höra ett brak och han har lyckats att välta nåt. Peppar peppar så har det inte hänt nåt än. Kan ge ett exempel. Leker man med laserpekaren så springer alla katter fram och tillbaka och har superkul. Springer kanske var att ta i när det kommer till Gustav men han rör på sig iallafall =) Kalle och Gustav stannar och vänder på en femöring. Izor stannar när han springer in med huvudet i det som står ivägen såsom en dörr eller vägg. Kör ju aldrig med laserpekaren på dörren eller väggen utan håller mig en bit ifrån. Men Izor glider vidare efter att laserpunkten har ändrat riktning så hör man ett duns och sedan ser man på Izor -matte det var meningen att det skulle hända..... Jag älskar han så otroligt mycket men jag kan inte göra annat än att skratta åt alla hans tokigheter som uppstår bara för att han är så klantig.
Igår såg vi även livstecken ifrån våran nya lgh. Hon som bor där hade ställt lite saker utanför dörren som förmodligen skulle slängas. Tändes det ett litet ljus för oss här hemma. Så vi gick ju ut lite då och då för att se om det hände något mer hos henne under dagen. Men nej då tji fick vi... Ingenting idag heller. Vi vill ju flytta nu. Vill inte vara en sec längre i denna lgh. Trivs inte alls längre. Kanske är det därför jag är så lättretlig just nu men jag vill bort härifrån. Det känns som om det blir en nystart i den nya lgh och jag
 
Idag gick både jag och gubben morgonrundan med hundarna tillsammans. Det var inte igår och det var supermysigt. Tira fick fnatt när vi kom upp till första stranden och sprang fram och tillbaka flera gånger om och försökte få igång Frodo och han bara titta på henne och undrade vad hon höll på med. Vi alla tittade lite knäppt på henne =) Men hon hade kul så det var bara att låta henne köra sina race innan vi gick vidare.
Efter morgonrundan så skulle Jim till vårdcentralen för att ta nya prover. Dum som jag är ställer jag mig på vågen. Visste ju att jag hade gått upp lite pga av mina mediciner men jag fick en chock när jag fick se vad vågen stannade på. 15 kg har jag gått upp sedan nov när jag började med tryptizolen. Inte konstigt att mina byxor inte passar längre =) Jag trivs ju så mycket bättre med min kropp nu än vad jag har gjort innan men jag ska ju absolut försöka gå ner 7-8 kg så är jag supernöjd.
Iallafall runt tolv tiden så frågade jag Jim ifall han ville följa med bort till halvön och låta hundarna bada lite och vi bara kunde vara lite för oss själva. Självklart sa Jim och vi började traska iväg. Det är ju aldrig någon på denna lilla udde och det är så underbart. Vi har inte varit där på evigheter vet inte varför men det har inte blivit så. Så nu var det första gången för både Tira och Frodo att följa med till denna plats. Så kul hundarna hade när dem bara fick vara tillsammans med sina tennisbollar och vi bara fick vara utan att behöva hålla koll på att det skulle komma någon annan.
Tira är ju galen hon bara flyger i så länge hon får apportera nåt. Får hon inte göra det så är hon inte intresserad att gå i. Det märks ju absolut inte att hon hade vattenskräck för ett år sedan. Bjuder på lite bilder efter inlägget.
När vi skulle gå hem så tyckte Jim att vi skulle gå vänster istället för höger. Jaja säger jag och har ingen aning om vart denna vägen går men jag litar på Jim och vi hade ju inte bråttom hem. Frodo gick ju lös hela vägen med sin tennisboll och vi andra lunka efter honom. Det slutade med att vi gick runt hela sjön och det har jag aldrig gjort innan så det var lite spännande.  Så vi var ute ett par timmar men stannade ibland så hundarna fick svalka av sig. Runt milen gick vi och det kändes i både fötter och armen kan jag säga. Men vad gör det. Vi hade supertrevigt. Vi var ju lite oroliga hur Frodo skulle ta denna långa sträcka men inte nåt knas med han alls. Tänk att denna hund blir 11 i år. Så nu när vi väl kom hem så känns det som om vi alla är så nöjda med dagen =)
 
Hade inte tänkt att blogga idag men jag känner att jag bara måste....
Mammas gubbe fyller år idag och nu när jag ringde honom för att säga grattis talade han om att ingen av hans 4 barn har ringt honom idag så det värmde mycket att jag ringde och gratta honom. Blir så otroligt ledsen när jag hörde detta. Emil som han heter är så otroligt underbar och gör allt han kan för sina barn. Så kan dem äns inte ringa och gratta honom. Visst hans två älsta är ju rockstjärnor och spelar i två välkända band och oftast ute på turne´ men ett litet sms kan väl inte skada?. Hans tredje barn bor i Norge men har är har varit lite av en strulig person. Försöker komma på fötter igen men man kan ju inte begära allt? Eller.... Hans fjärde unge bor i Varberg med gubbe och barn. Vad har hon för ursäkt? Inte någon. Hur fan kan man göra så mot sin pappa. Inte äns kosta på sig ett litet sms med ordet grattis. Dem ska vara jävligt glada över att dem äns har en pappa. Vissa av oss skulle döda av att få chansen att säga grattis till sin pappa eller bara få chansen att få krama om han och visa hur mycket man älskar någon. Dem skulle veta hur lyckligt lottade dem igentligen är. Fast man tänker inte så innan man förlorar någon och då är det försent.
Iallafall dagen har mest bestått av krämpor så vi har mest varit inne. Då har jag passat på att förfölja mina djur lite med en kamera. Tyvärr inte bästa kameran men den fungerar för en amatör som jag =) Jag hade bestämt mig att jag ville ha en huvudbild på djuren. Dock är det ju inte det lättaste att ta bilder på djur då dem oftast alltid rör på sig och efter mycket om och men så tröttnar dem på en och går och gömmer sig. Förstår inte varför =)..... Sedan var det bildkvalete´n som kameran lämnar gör ju heller inte saken lättare. Men jag ska bjuda på en liten bild av min familj =).
 
Igår så tog gubben med sig vovvarna upp till sjön en sväng och Tira badade som vanligt. Är så glad att hon älskar vatten och man kan inte tro att hon hade vattenskräck förra året. Dagen före midsommar förra året när hon råkade ramla i då hon var tvungen att ha just den pinnen jag kastade ut och den flöt såpass långt ut att hon var tvungen att ta ett simtag. Hon stod och sträckte på sig länge och försökte på alla sätt och vis att nå pinnen tills hon tappade balansen och plumsa i. Efter detta då hon har kommit på att vatten inte är farligt så tar hon alla tillfällen i akt att bada =)
Idag fixade vi med adressändringen och allt blev så verkligt. Nu är det inte långt kvar. Längtar så mycket då det känns som en nystart denna flytt. Har nog aldrig varit så glad att flytta som jag är nu =)
 
Nu börjar irritationen lägga sig lite men denna helg har inte varit kul. Jag har gått runt med ett åskmoln ovanför huvudet denna helg och folk har inte vågat yttra minsta pip till mig och det har varit ganska skönt att inte bry sig eller vara delaktig i något just nu. Smärtan i armen vägrar lägga sig och så mycket tabletter jag har ätit på sista tiden har jag inte ätit sammanlagt i mitt liv känns det som. Men tabletterna hjälper fasiken inte längre....
Jim sa till Andreas i fredags att på måndag åker din säng ut. Så vi kan fylla hela hans rum med flyttkartonger då det inte alls är långt kvar tills vi flyttar. Andreas var helt med på noterna fram till söndag kväll då han berättar att han har tänkt att stanna hela veckan. Självklart får han stanna hela veckan men han får gärna berätta detta så vi vet då vi får planera om. Tolka mig rätt vi älskar Andreas så fruktansvärt mycket och han får gärna bo här 100% bara han talar om hur han tänker. Speciellt just nu när det är så rörigt.
Sedan när Jim plockade rätt på lite skit här hemma så hittade han mina glasögon som har varit borta ett bra tag så nu kan jag äntligen se igen om jag känner för det =)
Sedan till det som är det bästa av allt. Prinsen i mitt liv fyller 7 år. Tänk att det redan har gått 7 år sedan han stal mitt hjärta. Att man kan älska en katt så mycket som jag älskar Gustav trodde jag var omöjligt innan han fångade mitt hjärta. Denna underbara lata katt är mitt allt. 7 år sedan jag hjälpte denna lilla "budda" till världen. Hoppas att jag får många fler år tillsammans med min prins.
 
Först vill jag tacka Christine som kom med 20 kg ever clean till mig igår så jag slapp bära hem det själv. Det är guld värt.
Idag har jag varit tvungen att städa trots att smärtan är ohållbar. Men när dammtussarna flyger över golvet så är det dags att göra att ryck. Har inte orkat innan pga av smärtan men nu kände jag ett tvång. För det görs ju inte av sig själv.
Sedan kom Andreas oh det är jätte kul då vi i morgon ska iväg på kalas för Linus och Noah som fyller 1 år.
Men helt plötsligt slänger han ur sig att ni vet väl om att Ida är på väg hit?. NÄÄÄ det vet vi inte om!!!! Oj har inte jag sagt detta? NEJ!!!!!!!! Inget ont om Ida jag tycker om henne jätte mycket som person men när det nu står flyttkartonger överallt så lgh är mindre än vanligt. Sedan när jag har så jävla ont så orkar jag inte att gå runt och vara så jävla trevlig som det känns att man måste vara när man har besök. Må det vara min sk "Asperger" men jag vill veta vad som händer. Orkar inte sitta uppe i arslet på folk när jag har så jävla ont. 4 människor 3 katter och 2 hundar och alla flyttkartonger blir det jävligt trångt. Det är trångt som det är just nu utan Ida och Andreas.
Hur jävla svårt kan det vara att fråga om det är ok att Ida kommer. Oftast är det ok men när jag har en dåliga dagar så är det inte ok och det är absolut inte ok att inte fråga!!!!! Just nu hade jag viljat ha en egen lgh och rymma till så man kan få lite plats. Må jag överdriva men jag är riktigt irriterad just nu och värre kommer det bli för nu kommer smärtan efter städningen oxå. Spott och fräs och dra någon annanstans